Train To Spain, Arvsynd, Stugan 2016-05-14

Lördag den 14:e maj körde vi återigen på Josef House of Blues.
traintospain.png

Train to Spain är Jonas Rasmusson från Malmö samt Helena Wigeborn och Lars Netzel från Göteborg. Det var kärleken till 80-talsmusiken och syntpopen som förde dem samman och har gjort både intima småspelningar till större klubbspelningar i London och i Stockholm. Train to Spain har funnits sedan 2006 och har uppsnackats som en av de stora uppstickarna på den svenska elektropopscenen.

Gruppen släppte 2015 sitt debutalbum ”What It’s All About” på det norska skivbolaget Sub Culture Records. I februari 2016 släpptes en ny singel med namnet ”Believe In Love” och mer material är under inspelning.

Train to Spain är catchy elektronisk pop med sång från Helena Wigeborn som får dig att smälta. Ni som gillar Synth/elektro missa inte det här unika tillfället att se Train to Spain!

Provlyssna på Spotify: https://open.spotify.com/artist/4nAlJSKyb08xa1rNdkPfzK

 

 

 

arvsynd.png
Fahrenheit kan även stolt presentera det lokala bandet Arvsynd! Efter sin bejublade premiärspelning i Stockholm på Nalen Klubb så kör de sin första spelning i hemstaden Eskilstuna hos oss på Fahrenheit.

Musikalsikt så är Arvsynd är en modern duo starkt inspirerad av omodern EBM. Med dansanta basslingar och texter om vardagens alla kval, tar dom sig an macho bodyn på deras egen planhalva.
Provlyssna nedan:

https://open.spotify.com/track/5mDV85WWit2MiZ77jcomhU
https://facebook.com/Arvsynd/
 

Stugan.png
Stugan är musikprojekt med Peter Marchione och Michael Strandtoft som är aktuella med "Hisingen - Manhattan" - en cover på Kristian Anttilas låt som, intressant nog, han själv sjunger på Emoji smile.
När Stugan DJ:ar fokuserar de på närproducerad musik; det vill säga musik som producerats av eller med dem eller i deras närhet. Givetvis blandas det ut med klassiker, genre-korrekta hits och diverse oväsen. Peter är kanske närmast är känd för sin medverkan i Thermostatic samt tillsammans med Michael även Helm och labeln Modernshortcuts.
Lyssna på spotify här: https://open.spotify.com/track/0lAGifhqbBARJQvWw6WcLk
Besök stugan på Facebook
Stugan_0.jpg

 

Tid: 14 maj 2016, 21:00 - 02:00
Plats: Josef's House of Blues, Careliigatan 1, Eskilstuna (klicka för karta)
Fullständiga rättigheter och 18 års åldersgräns.
Entre: 120 kr inkl garderob (enbart kontant betalning)
www.blueshouse.se

Titta in här med jämna mellanrum för mer info eller gilla vår facebooksida: https://www.facebook.com/KlubbFahrenheit