Machinista & Tikkle Me, 2014-06-27

Klubb Fahrenheit är tillbaka. Denna gång på Josef's House of Blues som välkomnar oss och er för en fantastisk kväll med två fenomenala och högaktuella band.

machinista.png
från Malmö/Kalmar är en kompetent duo bestående av John Lindqwister och Richard Flow. Båda har varit aktiva eller är aktiva medlemmar i en rad andra band såsom Cat Rapes Dog, Basswood Dollies, Vision Talk, Haze For Sale m.fl. Vintern 2012 bestämde de sig för att testa lite nya idéer tillsammans och resultatet, för att göra en lång historia lite kortare, ledde fram till debutskivan Xenoglossy. Med den skivan färsk i bagaget så kommer de och spelar för oss denna kväll.

Xenoglossy: http://open.spotify.com/album/65lbBtkSKR8JKCIAr9UCkK
https://soundcloud.com/machinista
https://www.facebook.com/machinistamusic
www.machinistamusic.com

tikkleme.png
Kanske inte behöver en närmare presentation i Eskilstunatrakten men bandet startade i alla fall 2006 av Frida Herchenröther och Karin Taberman. Självbetitlade debuten kom 2010 och nu i våras kom kritikerrosade What Is Real. Under tiden har Tikkle Me vuxit från duo till en kvintett. De turnerar flitigt just nu men hinner ändå med ett stopp på Fahrenheit vilket vi naturligtvis är superglada för.

What Is Real: http://open.spotify.com/album/0LyV7QHNrXYlpiEeaQDwhk
https://soundcloud.com/tikkle-me
https://www.facebook.com/tikkleme
www.tikkleme.se

dj_dansgolv.png

Plats: Josef's House of Blues, Careliigatan 1, Eskilstuna (klicka för karta)
Tid: 21:00 - 02:00
Entré: 100:- inklusive garderob
Fullständiga rättigheter och 18 års åldersgräns.
Erbjudande på mat & dryck: Hamburgare (5 olika sorter) + 1 dryck (öl, vin eller cider) för endast 99:-. Gäller fram till kl 22.
www.blueshouse.se

Länk till Facebook-evenemang

För långväga gäster har vi rabatt på närliggande Comfort Hotell, uppge "Josefs house of blues" så får man följande priser: Enkelrum 495:- Dubbelrum 695:-
Vid uppvisande av hotellnyckeln hos Josefs så får man halva priset på både mat & dryck till kl 22.